Vi tilbyder

Det er vigtigt, at vi selv brænder for det, vi gør, og hos Ordkløveriet har vi kvalificerede og kompetente medarbejdere, der yder en målrettet og personlig service, og som tror på, at forskellighed er en styrke – og at læring er for alle.

I en udviklings- og laboratoriedel fokuserer vi på optimal afklaring, udvikling og udnyttelse af viden, færdigheder og holdninger hos den enkelte. Læringsstilsanalyser og -rum er vigtige dele af denne proces, og vi sørger for hele tiden at være opdateret i vores teoretiske og praktiske arbejde.

Ordkløveriet har eneret i Danmark til Dunns og Prashnig’s meget gennemtestede og anerkendte testværktøjer Learning Style Analysis (LSA) og Teaching Style Analysis (TSA).

Ordkløveriets erfaringer med sammenhængen mellem faglige og personlige kompetencer har givet os mulighed for at overføre vores viden til andre områder: “Anvendelse af læringsstile”, “Pædagogisk skoleudvikling”, “Foredrag om optimering af læringssituationer”, “Forøgelse af medarbejderkompetencer”, “Kompetenceafklaring i forhold til arbejdsmarkedet” og “Kommunikationstræning”.

Gennem undervisning styrker vi det personlige værd, og deltagerne oplever en stor udvikling af deres evner.